VERENIGING
LUL is opgericht in 2005. De twee oprichters konden aanvankelijk slechts een meter of 50 hardlopen. Na het consequente trainen op de maandagavond werden er gestaag vorderingen gemaakt, wat resulteerde in deelname aan de Zevenheuvelenloop van 2006. Kennelijk inspireerde dit andere personen want sindsdien is het ledental fors gegroeid.

Het motto van onze club is: NIET LULLEN MAAR LOPEN! Niets is zo confronterend als hardlopen; de man tegen de tijd, jij en je schoenen, de start en de finish, race tegen de klok. En wat is er dan gezelliger dan dat je onderweg met je maten kan keuvelen?

Lidmaatschap

In de praktijk blijkt het LUL-lidmaatschap iets bijzonders te zijn. Onze vereniging wil een open karakter hebben, om lid te kunnen worden dien je echter gevraagd te worden. Lobbyen bij bestaande leden is dus het credo. Steekpenningen worden zo nu en dan geaccepteerd.

Vrouwen

Mede gezien onze ludieke naam, is LUL een echte mannenvereniging. De afgelopen jaren hebben vele vrouwen geprobeerd lid te worden, echter zonder resultaat. Wel nemen regelmatig diverse dames deel aan wedstrijden waar de vereniging aan mee doet. Lopers Uit Lith heeft op dit moment in beraad om in de toekomst toch vrouwelijke leden toe te laten. Vooral ook omdat deze website er dan toch een stuk aangenamer uit komt te zien: