Oudste LUL krijgt lopersspandoek

Januari 2010; Op 23 januari 2010 is Daniël 50 jaar geworden. Daniël is niet alleen het oudste LUL-lid maar ook het meest ambitieuze lid. Ook al is hij 50, hij wil in 2010 voor het eerst van zijn leven een marathon lopen! Ter aanmoediging is er vanuit de vereniging een groot spandoek geplaatst, recht voor zijn huis, langs de doorgaande weg van Lith. Het opvallende spandoek heeft dit weekend al voor de nodige opstoppingen gezorgd. Mensen bellen spontaan aan om te feliciteren en om een handtekening te vragen.

Hieronder twee snapshots van de situatie. Helemaal onderaan de berichtgeving van de lokale pers. Zie verder alle foto's op de
fotopagina!

 
Opvallend spandoek langs doorgaande weg van Lith
 

Opstoppingen in LithBerichtgeving over deze milestone in de Lither CourantClubkampioen: LUL van het jaar!


Januari 2010; Op basis van zijn snelste tijd tijdens de Zevenheuvelenloop, te weten 1:12:58 voor 15 km, is Kees over het jaar 2009 gekroond tot "Grootste LUL van het jaar"!

Zie hieronder foto's de feestelijke uitreiking van de LUL wisseltrofee.Dorp in de Rivier 2010


Dorp in de Rivier 2010. Idee ontstaan in nieuwjaarsnacht, uitgevoerd op 1 januari 2010 om 12.00 uur: een frisse nieuwjaarsduik in de Maas van Lith. Veel LUL-leden hebben hieraan meegedaan! Het begin van een nieuwe traditie?
Het gaat de organisatie niet alleen om een goede duik, maar ook om het goede doel. Dit jaar hebben vele weddenschappen in de oudejaarsnacht geleid tot een opbrengst van meer dan 1300 euro geleid! Het goede doel is "Nepal". Joëlle Vendelmans gaat via de PABO 4 maanden stage lopen op een school in Nepal. Deze school kan nieuwe lesmaterialen heel goed gebruiken. Doneer ook! Banknr: 12.94.11.078 t.n.v. JWP Vendelmans o.v.v. "Nepal".

Hieronder een drietal links en daaronder de berichtgevingen in de kranten:

Bekijk hier het filmpje op YouTube


Bekijk hier een fotoverslag van Dorp in de Rivier 2010

Bekijk hier het reisdagboek van Joëlle
De pers stortte zich massaal op Dorp in de Rivier

Video: LULBBQ / WK Finale
MaasdijkMarathon meesterlijk
LUL op Twitter
Nieuwsarchief
HomeVerenigingNieuwsAgendaReactie'sFoto'sExclusief voor leden
© Copyright 2016 - Lopers Uit Lith. Alle rechten voorbehouden.