Op de 27ste editie van de Zevenheuvelenloop in Nijmegen op 21 november 2010 zijn vele records gesneuveld. En dan hebben we het niet over het nieuwe wereldrecord van Leonard Komon uit Kenia met 41.13, dat was ook aardig, nee dan we hebben het over de talloze persoonlijke records van de LUL-leden! De omstandigheden waren ook ideaal om een record te vestigen: droog, koud, zonnig en ongebreideld enthousiasme op en naast het parcours.

Ebert spande de kroon met een verbetering van zijn PR met 9:48! Gastloopster Monique naderde hem op 3 seconden met een PR-verbetering van 9:45! Zij werd gevolgd door Daniël met 9:43 die in combinatie met zijn weergaloze eindtijd van 1:05:29 wel heel veel kans maakt om dit jaar verkozen te worden tot grootste LUL van het jaar! De loper die deze felbegeerde titel afgelopen jaar droeg, zakte helaas volledig door het ijs. Hij verbeterde zijn persoonlijke record slechts met 6:59. Zelfs zijn hinkelende echtgenote presteerde beter met een verbetering van 7:06!

Ten slotte mag vermeld worden dat het nieuwste LUL-lid Edwin een verdienstelijke 1:12:35 liep. Hij heeft meteen aangekondigd dat hij volgend jaar zeker onder het uur gaat lopen, wat bij deze is vastgelegd.

Hieronder is duidelijk de wedstrijdontspanning te zien voor de start. Meer foto's van de Zevenheuvelenloop 2010 zijn te vinden op de
fotopagina.

 

Hoge Veluwe Loop goedgekeurd
Basisschool De Meander wint MaasdijkMarathon
Kees wint Lithse Ham Cross...
Dorp in de Rivier
Daniel grootste LUL!
Records aan diggelen op 7H
Zonnig debuut op Posbankloop
HomeVerenigingNieuwsAgendaReactie'sFoto'sExclusief voor leden
© Copyright 2016 - Lopers Uit Lith. Alle rechten voorbehouden.